Image
Image

Shapee Sassy Nursing Bra

An Award Winning Nursing Bra

Image
Image

1.  High Quality Material

Breathable fabric for all day wearing

2.  360° Bust Support

Bust Concentration Improvement

3.  Innovative Clip Design

For total flexibility

4.  U-Shape Design

For total support

5.  Seamless Design

Total comfort all day long

6.  High Level of Elasticity

Fit up to 3 sizes in one size

Wide Colour Selection

Image

Blogger Reviews

Image

SHAPEE NURSING BRA MEMBERIKAN KESELESAAN

Shapee Nursing Bra Memberikan Keselesaan  |  OMG..!!! Awalnya aku beli Nursing Bra... Haha.. Excited lebih nampaknyeee kali ni.. Ahakz.. Tak de la cenggitu sebenarnya.. Dah kebetulan jumpa yang terbaik bagi aku, so terus je la beli.... Nanti boleh fokus barang baby aje kan.. Nursing Bra yang aku beli ni, boleh juga dipakai oleh mommy-mommy yang tak menyusu sebenarnya.. Tapi lebih praktikal untuk ibu yang menyusu la.. Hiks..

Image

NURSING BRA SHAPEE YANG MURAH DAN SELESA

Nursing bra merupakan antara item wajib ada untuk ibu yang menyusukan anak. Paling penting kegunaan nursing bra ini adalah ketika keluar bersama si kecil, tak perlu nak selak semua bila pakai nursing bra ni. Lagi-lagi bila anda memakai nursing bra yang mempunyai klip tu...
Image

SHAPEE NURSING BRA YANG SELESA DAN MEMUDAHKAN IBU KETIKA MENYUSUKAN BAYI

Assalamualaikum dan hi korang
 
Kepada bakal bakal ibu dan ibu ibu yang masih menyusukan baby pastinya sibuk mencari dan menyediakan keperluan yang penting bila ada baby kan. Contohnya barang keperluan bayi dan keperluan ibu itu sendiri. Bercakap mengenai barang keperluan ibu sendiri Mimi nak share salah satu keperluan yang penting untuk korang highlightkan iaitu nursing bra.

Customer Reviews

Image
Image

Super Sale 2018

BUY ANY 2 @ RM99

 

(normal price : RM55 / pc)

Simply enter your name & email to get the promo code now !

Shapee Malaysia Copyrights © 2018

Create a free landing page —